TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival
Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival
Recept Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   21.9.2016

Csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival

A csirkemell savanyú káposztás salátával és gnocchival a hétköznapi ételek ötvözésének nagyszerű módja. Az egészséges csirkemell és a vitamindús savanyú káposzta így is finom, de a burgonyás gnocchival igazán különleges ízvilágot kapunk. Ha netán a káposzta túl savanyú, akkor nyugodtan mossuk meg párszor, és így készítsük el.

15 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
4 szelet
csirkemell
2 ev. kanál
olaj
fűszerkeverék (én steak fűszerkeveréket választottam)
200 g
savanyú káposzta
1 db
vöröshagyma
500 g
gnocchi
2 ev. kanál vaj
ízlés szerint só
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. Egy serpenyőben a forró olajon megsütjük az előre befűszerezett csirkemellet.
  2. A káposzta felesleges levét leöntjük (ha túlságosan savanyú, akkor akár át is moshatjuk), majd összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával.
  3. A gnocchit a csomagoláson található útmutató szerint megfőzzük, majd egy serpenyőben a forró vajon megfuttatjuk.
  4. Egy tányérra ráhelyezzük a csirkemellet, a káposztasalátát és a gnocchit. Jó étvágyat!
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása