TopReceptek.hu Tippek és trükkök Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz
Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz
Recept Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
Viki78    ·   22.10.2016

Kiváló húspác 5 perc alatt, amitől a hús omlós és szaftos lesz

A kiváló és szaftos hús titka ebben a pácban rejlik. Csupán 5 perc az elkészítése, a grillhúsok elengedhetetlen hozzávalója.

Alapanyagok

Páchoz:

2 db
tojás
1 ev. kanál
mustár
1 ev. kanál
keményítő
1 kv. kanál
1 kv. kanál
kedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)

Sütéshez:

1 ev. kanál
olaj
2 kv. kanál
szezámmag

Továbbá:

500 g
hús
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A pác hozzávalóit egy tálba tesszük, alaposan elkeverjük és beletesszük a húst.
  2. A húst legalább egy éjszakán át pácoljuk. A hús a pácban a hűtőszekrényben akár több napot is kibír, így akár másnap, vagy harmadnap is használható isteni ebédnek vagy vacsorának.
  3. A pácolt húst elég, ha egy forró serpenyőre tesszük, egy kis olajon minden oldalát megsütjük, sütés közben egy kis szezámmaggal megszórjuk. Jó étvágyat!
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása