TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Burgonyás-füstölt húsos-káposztás egytálétel, a tökéletes és laktató vacsora.
Burgonyás-füstölt húsos-káposztás egytálétel, a tökéletes és laktató vacsora.
Recept Burgonyás-füstölt húsos-káposztás egytálétel, a tökéletes és laktató vacsora.
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   28.1.2024

Burgonyás-füstölt húsos-káposztás egytálétel, a tökéletes és laktató vacsora.

A burgonya, savanyú káposzta és füstölt hús mesterhármasa rossz már nem lehet. Érdemes kipróbálni ezt a receptet, mert kicsik és nagyon egyaránt imádni fogják.

20 perc
Elkészítés
55 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
1 kg
burgonya
1 rúd
kolbász
250 g
füstölt hús
1/2 kg
savanyú káposzta
ízlés szerint
ízlés szerint
őrölt kömény
1 db
vöröshagyma
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük. A hagymát vékonyra szeleteljük, a kolbászt karikára vágjuk, a füstölt húst kockázzuk vagy szeleteljük.
  2. Az alapanyagokat elkeverjük a káposztával, ízlés szerint sózzuk. Sütőtálba tesszük.
  3. Kevés vízzel felöntjük, köménnyel ízesíthetjük. Lefedjük, 220 fokon 35 percig sütjük, majd fedő nélkül további 20 percig sütjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása