TopReceptek.hu Kategória Grill és BBQ Grillnyárs
Grillnyárs

Grillnyárs receptek – hozzávalók, elkészítés, variációk

A grillynárs a grillezés elengedhetetlen része. Klasszikusan husi és zöldség az alapja, amit aztán kedvünkre módosíthatunk, változtathatunk. A hústűre vagy nyársra húzott finomabbnál finomabb falatokat sütjük készre a láng felett, az ízek mellett a kész nyárs pedig a színek játéka is lehet. A nyársra húzott zöldségek és húsfalatok számos országban és régióban népszerűek, természetesen az adott térségre jellemző ízesítéssel és ízvilággal. Görögországban a souvlaki viszi a prímet, Oroszországb... Tabby

A grillynárs a grillezés elengedhetetlen része. Klasszikusan husi és zöldség az alapja, amit aztán kedvünkre módosíthatunk, változtathatunk. A hústűre vagy nyársra húzott finomabbnál finomabb falatokat sütjük készre a láng felett, az ízek mellett a kész nyárs pedig a színek játéka is lehet.

A nyársra húzott zöldségek és húsfalatok számos országban és régióban népszerűek, természetesen az adott térségre jellemző ízesítéssel és ízvilággal. Görögországban a souvlaki viszi a prímet, Oroszországban és Szerbiában a saslik, Törökországban pedig a sis kebab.

Térségeinkben, hogy gyorsabban átsüljön és elkészüljön, a csirkehús az, ami a legnagyobb népszerűségnek örvend. A zöldségek közül a cukkini, paprika, paradicsom és hagyma a nyerő, de akár gombát is felfűzhetünk a nyársra.

Rendezés
1

Receptgyűjtemények

A recepteken kívül számos egyéb tippet és trükköt is talál

Több gyűjtemény
10 céklás recept, ami mindenkit levesz a lábáról
10 céklás recept, ami mindenkit levesz a lábáról
~ 10 Receptek ~
14 legjobb karfiolos recept, ami könnyen és gyorsan elkészíthető
14 legjobb karfiolos recept, ami könnyen és gyorsan elkészíthető
~ 14 Receptek ~
9 tökéletes csirke receptje az ebédhez
9 tökéletes csirke receptje az ebédhez
~ 9 Receptek ~
Több gyűjtemény