A grillynárs a grillezés elengedhetetlen része. Klasszikusan husi és zöldség az alapja, amit aztán kedvünkre módosíthatunk, változtathatunk. A hústűre vagy nyársra húzott finomabbnál finomabb falatokat sütjük készre a láng felett, az ízek mellett a kész nyárs pedig a színek játéka is lehet. A nyársra húzott zöldségek és húsfalatok számos országban és régióban népszerűek, természetesen az adott térségre jellemző ízesítéssel és ízvilággal. Görögországban a souvlaki viszi a prímet, Oroszországb... Tabby
A grillynárs a grillezés elengedhetetlen része. Klasszikusan husi és zöldség az alapja, amit aztán kedvünkre módosíthatunk, változtathatunk. A hústűre vagy nyársra húzott finomabbnál finomabb falatokat sütjük készre a láng felett, az ízek mellett a kész nyárs pedig a színek játéka is lehet.
A nyársra húzott zöldségek és húsfalatok számos országban és régióban népszerűek, természetesen az adott térségre jellemző ízesítéssel és ízvilággal. Görögországban a souvlaki viszi a prímet, Oroszországban és Szerbiában a saslik, Törökországban pedig a sis kebab.
Térségeinkben, hogy gyorsabban átsüljön és elkészüljön, a csirkehús az, ami a legnagyobb népszerűségnek örvend. A zöldségek közül a cukkini, paprika, paradicsom és hagyma a nyerő, de akár gombát is felfűzhetünk a nyársra.
Okrem receptov u nás nájdete aj mnoho ďalších tipov a trikov.