A burgonya közismert és nagyon kedvelt alapanyag, amit szinte minden konyha ismert és használ előszeretettel. A legegyszerűbb, ha puhára főzzük, kevés vajjal és petrezselyemzölddel összeforgatjuk, ízlés szerint pedig sózzuk, de azért ennél izgalmasabb receptek is rendelkezésre állnak. A burgonyából készíthetünk akár töltött burgonyát vagy mindenféle finomsággal ízesített tepsis burgonyát. Persze a tört krumpli és burgonyapüré is nagyon népszerű és finom. Ezekben az a közös, hogy szintén főtt... Tabby
A burgonya közismert és nagyon kedvelt alapanyag, amit szinte minden konyha ismert és használ előszeretettel. A legegyszerűbb, ha puhára főzzük, kevés vajjal és petrezselyemzölddel összeforgatjuk, ízlés szerint pedig sózzuk, de azért ennél izgalmasabb receptek is rendelkezésre állnak.
A burgonyából készíthetünk akár töltött burgonyát vagy mindenféle finomsággal ízesített tepsis burgonyát. Persze a tört krumpli és burgonyapüré is nagyon népszerű és finom. Ezekben az a közös, hogy szintén főtt burgonyából készülnek. A hasábburgonya, steak burgonya és krokett szintén nagy népszerűségnek örvend, és nagyon sok finomság kiváló kísérője. Ezek elkészítéséhez némi zsiradékra is szükségünk lehet.
Gyűjtsön ihletet és dobja fel a köretek palettáját.
Okrem receptov u nás nájdete aj mnoho ďalších tipov a trikov.