TopReceptek.hu Kategória Köretek Rizs Édesen
Édesen

Rizs édesen – receptek, hozzávalók, elkészítés, variációk

Az édes változatban készül rizs a gyerekek és felnőttek körében is népszerű. Fő fogásnak is kínálhatjuk, de akár desszertnek is megállja a helyét. Az elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul a pénztárcát is kíméli. Persze sokaknak az iskolai menzát vagy üzemi konyhát juttatják eszükbe, de azért ezen túl lehet lendülni és jobbnál jobb változatokat lehet készíteni. Az alapja természetesen a tejben puhára főtt rizs, amit cukorral, gyümölcsökkel, vagy akár gyümölcsbefőttel tehetünk még finomabbá. ... Tabby

Az édes változatban készül rizs a gyerekek és felnőttek körében is népszerű. Fő fogásnak is kínálhatjuk, de akár desszertnek is megállja a helyét.

Az elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul a pénztárcát is kíméli. Persze sokaknak az iskolai menzát vagy üzemi konyhát juttatják eszükbe, de azért ezen túl lehet lendülni és jobbnál jobb változatokat lehet készíteni.

Az alapja természetesen a tejben puhára főtt rizs, amit cukorral, gyümölcsökkel, vagy akár gyümölcsbefőttel tehetünk még finomabbá. Ha a rizshez tojásfehérje habot is adunk, már csak sütőformába kell pakolni és készre sütni. Sokan mazsolával készítik ezeket a finomságokat, de ízlés szerint ez is elhagyható. A kész fogások tetejére még valami édes, szirupos öntet is kerülhet.

Kétségkívül a kedvencünk a gyümölcsös rizsfelfújt, de a tojáshabbal készült változat is érdemes a kipróbálásra.

Rendezés
1

Zbierky receptov

Okrem receptov u nás nájdete aj mnoho ďalších tipov a trikov.

Több gyűjtemény