Rengeteg piskóta- és tésztareceptet próbáltam, amit aztán jobbnál jobb krémmel töltöttem meg. Ha viszont választanom kéne, akkor ezt a tésztaalapot nevezem tökéletesnek és a leggyorsabbnak. Első lépésben a tojásfehérjét a cukorral, kézi robotgéppel fényes habbá verem, kis fokozatin egyenként beledolgozom a tojássárgát majd beleforgatom a lisztet. Ennyi kell a tésztához, a többit a sütő elvégzi. Azzal tölthetjük, amivel csak szeretnénk, pl. lágy túrókrémmel és konzervgyümölccsel. Szerző: Triniti
Rengeteg piskóta- és tésztareceptet próbáltam, amit aztán jobbnál jobb krémmel töltöttem meg. Ha viszont választanom kéne, akkor ezt a tésztaalapot nevezem tökéletesnek és a leggyorsabbnak. Első lépésben a tojásfehérjét a cukorral, kézi robotgéppel fényes habbá verem, kis fokozatin egyenként beledolgozom a tojássárgát majd beleforgatom a lisztet. Ennyi kell a tésztához, a többit a sütő elvégzi. Azzal tölthetjük, amivel csak szeretnénk, pl. lágy túrókrémmel és konzervgyümölccsel. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak