A legegyszerűbb és legjobb hamis vadas titka abban rejlik, hogy minden egyszerre, egy tepsiben készül. Miután a húst felszeleteltük, fűszereztük, hozzáadtuk a gyökérzöldségeket, a citromot és a fűszereket, az egészet nemes egyszerűséggel megsütjük. Ezután a húst félretesszük, a maradék zöldséges masszát leturmixoljuk, főzőtejszínnel, citrommal ízesítjük, és már el is készült. Házi knédlivel vagy zsemlegombóccal tálalom, és mindig nagy sikert aratok vele.
A legegyszerűbb és legjobb hamis vadas titka abban rejlik, hogy minden egyszerre, egy tepsiben készül. Miután a húst felszeleteltük, fűszereztük, hozzáadtuk a gyökérzöldségeket, a citromot és a fűszereket, az egészet nemes egyszerűséggel megsütjük. Ezután a húst félretesszük, a maradék zöldséges masszát leturmixoljuk, főzőtejszínnel, citrommal ízesítjük, és már el is készült. Házi knédlivel vagy zsemlegombóccal tálalom, és mindig nagy sikert aratok vele.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak