A leggyorsabb és legjobb habsütemény

Hozzáadta: Viki78, 2.10.2016
Kategória: Desszertek, sütemények, Sárgabarack, Gyümölcs szerint, Édes sütemények
KÜLDÖTT KÉPEK
Az leggyorsabb és legjobb habsütemény, amit valaha készítettem. Az édesség alapanyagainak előkészítése és összeállítása csupán 10 percet vett igénybe, a legtovább maga a sütés tartott. Nagyon finom, nálunk felkerült az étlapra.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 2.10.2016
Kategória: Desszertek, sütemények, Sárgabarack, Gyümölcs szerint, Édes sütemények
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
300 gkristálycukor
6 dbtojás
2 csomagvaníliacukor
300 grétesliszt
½ csomagsütőpor
100 mlolaj
100 mlvíz
gyümölcs – szilva, sárgabarack
A morzsához:
4 ev. kanálkristálycukor
4 ev. kanálrétesliszt
4 ev. kanálmargarin
- A gyümölcsöt megmossuk, kimagvazzuk és kisebb darabokra vágjuk. A tésztát 5-6 perc után kivesszük a sütőből és megszórjuk a felvágott gyümölccsel (minél sűrűbb a gyümölcs a tészta tetején, annál jobb) és 10 percre visszatesszük a sütőbe. Amíg a tészta sül, elkészítjük a morzsát a hozzávalók összekeverésével.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS