A legjobb és legpuhább gofri tészta

Recept A legjobb és legpuhább gofri tészta
KÜLDÖTT KÉPEK

Puha, mégis ropogós gofri tészta, ami fő fogásként és desszertként is tálalható. A palacsinta mellett ez a másik édes fogás, amiért a gyerekek és a felnőttek is odavannak. A receptet érdemes kipróbálni. Szerző: JanulinkaPŘIDAT FOTKU

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Tészta:

2 bögrerétesliszt
2 bögretej
3 ev. kanálkristálycukor
1/2 kv. kanál
3 dbtojás
2 kv. kanálsütőpor
1 csomagvaníliacukor
4 ev. kanálolaj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A hozzávalókat nemes egyszerűséggel jó alaposan eldolgozzuk. A kapott tésztából teszünk a gofri sütőbe.
  2. A megsült gofri belül puha, kívül ropogós, a cukortól kellemesen karamellás.
  3. A tetejét lekvárral vagy Nutellával is megkenhetjük, de a tejszínhab és kakaó is nagyon jó választás.
  4. Gyors ebéd vagy vacsora az egész családnak.%1%2
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás