A legjobb kelt knédli

Hozzáadta: TopPetra, 26.11.2020
Kategória: Köretek, Főétkezések, Ebéd, Knédlik és zsemlegombócok, Tészták, Kelt tészta
KÜLDÖTT KÉPEK
A knédlit eddig sosem főztem, hanem mindig gőzfürdőben pároltam készre. Aztán kipróbáltam ezt a fantasztikus receptet, és azt kell mondjam, megérte. Azóta ezt használom, és másoknak is csak ajánlani tudom. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 26.11.2020
Kategória: Köretek, Főétkezések, Ebéd, Knédlik és zsemlegombócok, Tészták, Kelt tészta
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
1 bögre = 250 ml
2 bögredaraliszt
2 bögrerétesliszt
1 kockaélesztő (42 g)
600 mltej
1 dbtojás
2 kv. kanálsó
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Nejlepší kynutý knedlík.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Najlepšia kysnutá knedľa.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Najlepsze drożdżowe knedliki.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Die besten böhmischen Hefeknödel an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS