A legjobb kevert süti

Recept A legjobb kevert süti
KÜLDÖTT KÉPEK
Recept A legjobb kevert süti

A kevert sütik egyik legnagyobb hibája, hogy könnyű őket kiszárítani. Szerencsére azért akadnak olyan kis trükkök, amelyekkel ez orvosolható. Szerző: Hannka

KÜLDÖTT KÉPEK
Recept A legjobb kevert süti

ALAPANYAGOK

4 dbtojássárga
200 gkristálycukor
1 csomagvaníliacukor
100 mlolaj
100 mlvíz
200 gbúzafinomliszt
1 csomagsütőpor
ízlés szerint gyümölcs, én mandarint használtam
porcukor szóráshoz

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A 4 tojás sárgáját 200 g cukorral és vaníliacukorral kikeverjük. Amikor már kellően habos, belekerül 100 ml olaj és 100 ml víz. Tovább verjük, majd beledolgozunk 200 g lisztet, amit sütőporral elkeverünk előtte, végül belekeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
  2. Kivajazott és liszttel beszórt, magas falú tepsibe tesszük.
  3. Rászórjuk a lecsepegtetett mandarint, vagy rátesszük a kiválasztott gyümölcsöt.
  4. 170 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.

Blogom Reny: Pečení všeho druhu ORIGINAL

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás