A legjobb levegős diós kiflik

Recept A legjobb levegős diós kiflik
KÜLDÖTT KÉPEK

A receptet barátnőmtől kaptam, aki szinte mindig elkészíti ezeket a kifliket. Fantasztikusak! Persze ki kell tapasztalni, mennyi tésztát érdemes rakni a formákba, érdemes akár egy kör „elősütést” végezni, de megéri! A tészta felét kókuszreszelékkel, a másik felét pedig akár dióval is készíthetjük. Szerző: Lacusin

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

250 gfinomliszt
500 gporcukor
250 gmargarin
250 gdarált dió vagy kókuszreszelék
1 kv. kanálszódabikarbóna

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A száraz hozzávalókat tálba szórjuk. Hozzáadjuk a puha margarint és tésztává gyúrjuk.
  2. A szilikon formákba beletöltjük a kis tésztaadagokat – jól lenyomkodjuk, illeszkedni kell a formához!
  3. 170 fokra előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük. A két végét csokiöntetbe márthatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás