TopReceptek.hu Gyümölcs szerint Málna A legjobb Raffaello kevert szelet pihe-puha tésztából. Nálunk mindig maximum pontszámot kap.
A legjobb Raffaello kevert szelet pihe-puha tésztából. Nálunk mindig maximum pontszámot kap.
Recept A legjobb Raffaello kevert szelet pihe-puha tésztából. Nálunk mindig maximum pontszámot kap.
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Ennél jobb kevert szeletet még nem ettem. Fantasztikusan lágy, nagyon krémes, a tepsiből pillanatok alatt elfogy. A kókuszreszelék és friss gyümölcs egyvelege egyszerűen valami csoda. Az elkészítése sem bonyolult, ráadásul a hozzávaló gyümölcsökkel és ízekkel bátran játszhatunk.

TopPetra TopPetra    ·   10.7.2023

A legjobb Raffaello kevert szelet pihe-puha tésztából. Nálunk mindig maximum pontszámot kap.

Ennél jobb kevert szeletet még nem ettem. Fantasztikusan lágy, nagyon krémes, a tepsiből pillanatok alatt elfogy. A kókuszreszelék és friss gyümölcs egyvelege egyszerűen valami csoda. Az elkészítése sem bonyolult, ráadásul a hozzávaló gyümölcsökkel és ízekkel bátran játszhatunk.

20 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok

1 bögre = 250 ml

2 bögre
rétesliszt
1 bögre
kristálycukor
1 csomag
sütőpor
2 db
tojás
1 bögre
tej
1/2 bögre
olaj

Szóráshoz:

1/2 bögre
porcukor
1 bögre
kókuszreszelék

Kell még:

250 ml
habtejszín
Gyümölcs
Recept elkészítése
Nyomtatás
20 perc
Elkészítés
25 perc
Sütés/főzés
  1. A tojást a cukorral habbá verjük. Fokozatosan beledolgozzuk a tejet, olajat, sütőporral elkevert réteslisztet.
  2. A kapott tésztát kivajazott és liszttel beszórt tepsibe öntjük.
  3. A tetejét porcukorral elkevert kókuszreszelékkel megszórjuk.
  4. Erre szórjuk rá a gyümölcsöt, például málnát, áfonyát vagy ribizlit.
  5. 180 fokos sütőben kb. 25 percig sütjük. Tűtesztet végzünk, ha pedig a tűre nem ragad tészta, akkor megsült.
  6. Kivesszük a sütőből, majd a tejszínnel rögtön meglocsoljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása