A karfiol fantasztikus zöldség, és nemcsak levesben vagy kirántva finom. Én a klasszikus elkészítési módtól eltekintettem, és hozzáláttam a legjobb tepsiben sült karfiol elkészítéséhez. A panírozáson nem sokat változtattam, csupán a lisztet hagytam el, a zsemlyemorzsát pedig sajttal, fokhagymával, sóval, borssal és őrölt pirospaprikával fűszereztem. Itt mindenki saját ízlése szerint járhat el, és currys fűszerkeverékkel is fantasztikus. A panírozás előtt a karfiolt sós vízben félpuhára főztem, majd a bepanírozott karfiolt egy kevés olajjal meglocsoltam, és forró sütőben aranyszínűre sütöttem.
A karfiol fantasztikus zöldség, és nemcsak levesben vagy kirántva finom. Én a klasszikus elkészítési módtól eltekintettem, és hozzáláttam a legjobb tepsiben sült karfiol elkészítéséhez. A panírozáson nem sokat változtattam, csupán a lisztet hagytam el, a zsemlyemorzsát pedig sajttal, fokhagymával, sóval, borssal és őrölt pirospaprikával fűszereztem. Itt mindenki saját ízlése szerint járhat el, és currys fűszerkeverékkel is fantasztikus. A panírozás előtt a karfiolt sós vízben félpuhára főztem, majd a bepanírozott karfiolt egy kevés olajjal meglocsoltam, és forró sütőben aranyszínűre sütöttem.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak