Az áfonyalekvár savanykás-édes íze kiválóan illik nemcsak desszertekhez és süteményekhez, hanem vadhúshoz és camambert sajthoz is. Az igaz, hogy nem a legolcsóbb gyümölcs, de ha hozzájutunk, akkor tényleg isteni lekvár készíthető belőle. Nincs is annál egyszerűbb vacsora, mint egy nagy szelet vajaskenyér jó sok áfonyalekvárral és kakaóval. Elég csak rágondolni, és már össze is fut a nyál a számban. Vagy az isteni áfonyalekváros palacsinta, porcukorral megszórva…
Az áfonyalekvár savanykás-édes íze kiválóan illik nemcsak desszertekhez és süteményekhez, hanem vadhúshoz és camambert sajthoz is. Az igaz, hogy nem a legolcsóbb gyümölcs, de ha hozzájutunk, akkor tényleg isteni lekvár készíthető belőle. Nincs is annál egyszerűbb vacsora, mint egy nagy szelet vajaskenyér jó sok áfonyalekvárral és kakaóval. Elég csak rágondolni, és már össze is fut a nyál a számban. Vagy az isteni áfonyalekváros palacsinta, porcukorral megszórva…
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak