Áfonyás-banános kenyér

Recept Áfonyás-banános kenyér
KÜLDÖTT KÉPEK

Egészséges gyümölcskenyér tönkölyliszttel. Kis odafigyeléssel diétába is beilleszthető, persze mértékkel. Szerző: Lea

KÜLDÖTT KÉPEK

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

90 gkókuszolaj
50-100 gédesítő, ízlés szerint
2 dbtojás
2 dbérett banán
200 gtönkölyliszt
½ csomagsütőpor
1 kv. kanálfahéj és só
100 gáfonya
200 mltej

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A kókuszolajba tesszük a puha vajat, kikeverjük.
  2. Hozzáadjuk a szétnyomkodott banánt. Beledolgozzuk a tojást, a sót, a tejet (növényi is lehet).
  3. Ezután kerül bele a liszt és sütőpor, majd a végén a fahéj és az áfonya is.
  4. Az alaposan elkevert tésztát sütőpapírral kikent formába töltjük, 35-40 percig sütjük. Tűtesztet végzünk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás