Újabb remekmű leveles tésztából, piskótából, reszelt almából és vaníliapudingból. Az elkészítéshez nem kell sok konyhai tudomány, talán csak a puding főzése jelenthet egy kis nehézséget. Az almát vaníliacukorral és fahéjjal ízesítettem, és természetesen mindenki saját ízlése szerint szórhatja rá ezeket a finomságokat. Az almából felszabaduló felesleges nedvességet a tészta és a piskóta is magába szívja, az alma aromája csodásan átjár minden réteget.
Újabb remekmű leveles tésztából, piskótából, reszelt almából és vaníliapudingból. Az elkészítéshez nem kell sok konyhai tudomány, talán csak a puding főzése jelenthet egy kis nehézséget. Az almát vaníliacukorral és fahéjjal ízesítettem, és természetesen mindenki saját ízlése szerint szórhatja rá ezeket a finomságokat. Az almából felszabaduló felesleges nedvességet a tészta és a piskóta is magába szívja, az alma aromája csodásan átjár minden réteget.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak