A cseh konyhának megvan a maga varázsa, és bizony az édességek terén is nagyot alkottak. Egyik ilyen hatalmas kedvenc a zsemlefelfújt, ami ebben az esetben száraz kalács, alma, mazsola, vaníliás tej és tojáshab segítségével készült el. A recept akkor is tökéletes, ha a család hozzá sem nyúlt a kalácshoz, az pedig egyszerűen kiszáradt. Szerző: Lacusin
A cseh konyhának megvan a maga varázsa, és bizony az édességek terén is nagyot alkottak. Egyik ilyen hatalmas kedvenc a zsemlefelfújt, ami ebben az esetben száraz kalács, alma, mazsola, vaníliás tej és tojáshab segítségével készült el. A recept akkor is tökéletes, ha a család hozzá sem nyúlt a kalácshoz, az pedig egyszerűen kiszáradt. Szerző: Lacusin
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak