A régi jól bebált receptek nagy becsben tartom, és igyekszem én is továbbadni gyerekeimnek. Ahányszor elkészítem a nagyitól és édesanyámtól tanult recepteket, mindig elmondom a családnak, kitől is merítettem az ötletet. Az egyik ilyen finomság ez a pompás almás rácsos nagymamám konyhájából. Én nagyon szeretem, ha az alma kicsit fanyarabb, amit aztán cukorral és fahéjas cukorral bátran ízesíthetünk. A finom szaftos almától a tészta is megpuhul, a felesleges nedvességet pedig a zsemlemorzsa is felszívja.
A régi jól bebált receptek nagy becsben tartom, és igyekszem én is továbbadni gyerekeimnek. Ahányszor elkészítem a nagyitól és édesanyámtól tanult recepteket, mindig elmondom a családnak, kitől is merítettem az ötletet. Az egyik ilyen finomság ez a pompás almás rácsos nagymamám konyhájából. Én nagyon szeretem, ha az alma kicsit fanyarabb, amit aztán cukorral és fahéjas cukorral bátran ízesíthetünk. A finom szaftos almától a tészta is megpuhul, a felesleges nedvességet pedig a zsemlemorzsa is felszívja.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak