Igazi mestermunka! Imádom minden rétegét, és szerencsére a gyerekek és férjem is. A tészta lágy és puha, az almás réteg ellenállhatatlan, a csodálatos „költeményre” pedig a kókuszos tojáshab teszi fel a pontot. A tésztát érdemes elősütni, majd a többi réteggel együtt még egy kis időre visszatenni a sütőbe. Szerző: Marta
Igazi mestermunka! Imádom minden rétegét, és szerencsére a gyerekek és férjem is. A tészta lágy és puha, az almás réteg ellenállhatatlan, a csodálatos „költeményre” pedig a kókuszos tojáshab teszi fel a pontot. A tésztát érdemes elősütni, majd a többi réteggel együtt még egy kis időre visszatenni a sütőbe. Szerző: Marta
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak