A tojást a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a kakaóval és sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát 24 cm átmérőjű tepsibe öntjük, 180 fokon 10 percig sütjük.
Kihűtjük.
Az almát meghámozzuk, nagyobb kockára vágjuk, edénybe tesszük. Cukorral megszórjuk, kb. 150 ml almalével felöntjük. Felforraljuk, forrástól számított 3 percig főzzük. Amikor az alma már elkezd puhulni, de még nem főtt szét, akkor már jó.
A maradék almalevet elkeverjük a zselatinnal, majd ráöntjük az almára. 1 percig főzzük, majd kihűtjük. Hűlés közben meg-megkeverjük.
Amikor a zselatin már kezdi megfogni az almás alapot, ráöntjük a kihűlt tésztára. Elegyengetjük, hűtőszekrénybe tesszük.
A habtejszínt habfixálóval és cukorral habbá verjük, beledolgozzuk a tejfölt, végül ez a hab kerül a sütemény tetejére.