Almás-túrós korong

Hozzáadta: TopPetra, 27.5.2020
Kategória: Előételek, falatkák, Főételek, Édesek, Édes főételek, Palacsinták, Főétkezések, Reggeli, Ebéd
KÜLDÖTT KÉPEK
Ha valami egyszerű, laktató, édes falatkára vágyunk, akkor a túrós-almás korong a megoldás! Csak elkeverjük a hozzávalókat, megformázzuk a korongokat, majd mindkét oldalát gyönyörű aranybarnára sütjük. A falatokat önmagában vagy görög joghurttal is fogyaszthatjuk, és a friss gyümölcs is nagyon jól illik hozzá. Szerző: Triniti
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 27.5.2020
Kategória: Előételek, falatkák, Főételek, Édesek, Édes főételek, Palacsinták, Főétkezések, Reggeli, Ebéd
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
200 gtúró
1 dbnagyobb alma
5 ev. kanálkristálycukor
1 dbtojás
2 ev. kanálporcukor
2 ev. kanálbúzadara
3 ev. kanálbúzafinomliszt
csipet só
ízlés szerint fahéj
olaj sütéshez
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS