TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Ananásszal és sajttal sült csirkemell
Ananásszal és sajttal sült csirkemell
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra    ·   4.2.2018

Ananásszal és sajttal sült csirkemell

A gyors vacsorához vagy ebédhez remek választás az ananásszal és sajttal sült csirkemell. Mi egyszerűen odavagyunk az édes és sós, fűszeres ételek találkozásáért, ezért is örül a család minden egyes alakalommal ennek a fogásnak. A csirkemellet érdemes jó alaposan sózni és borsozni, ezenkívül a választott sajt is elég karakteres ízvilággal rendelkezik. A majonéz ad egy kis pikantériát a dologhoz, de akár el is hagyható. A csirkemelleket csak tepsibe kell pakolni, megkenjük, megszórjuk, fél óra alatt pedig készre sütjük. Szerző: Triniti

20 perc
Elkészítés
30 perc
Sütés/főzés

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alapanyagok
500 g
csirkemell
500 g
anananászkonzerv
200 g
sajt
150 g
majonéz
ízlés szerint só, bors, egyéb fűszer
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csirkemellet megmossuk, megszárítjuk, felszeleteljük, mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk.
  2. A tepsit alufóliával kibéleljük, rátesszük a hússzeleteket, majonézzel pedig megkenjük a hússzeleteket. Ezután rátesszük az ananászt, majd reszelt sajttal megszórjuk.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  4. Rizzsel, burgonyapürével, vagy salátával tálaljuk. Jó étvágyat!

Videó kóstolók

Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni

Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept