Ananásszal és sajttal sült csirkemell

A gyors vacsorához vagy ebédhez remek választás az ananásszal és sajttal sült csirkemell. Mi egyszerűen odavagyunk az édes és sós, fűszeres ételek találkozásáért, ezért is örül a család minden egyes alakalommal ennek a fogásnak. A csirkemellet érdemes jó alaposan sózni és borsozni, ezenkívül a választott sajt is elég karakteres ízvilággal rendelkezik. A majonéz ad egy kis pikantériát a dologhoz, de akár el is hagyható. A csirkemelleket csak tepsibe kell pakolni, megkenjük, megszórjuk, fél óra alatt pedig készre sütjük. Szerző: Triniti

Hozzáadta:, 4.2.2018
Kategória: Főételek
Előkészítési idő:
Főzési/sütési idő:
Ananásszal és sajttal sült csirkemell

Hozzávalók

500 gcsirkemell
500 ganananászkonzerv
200 gsajt
150 gmajonéz
ízlés szerint só, bors, egyéb fűszer

Elkészítés menete

  1. A csirkemellet megmossuk, megszárítjuk, felszeleteljük, mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk.
  2. A tepsit alufóliával kibéleljük, rátesszük a hússzeleteket, majonézzel pedig megkenjük a hússzeleteket. Ezután rátesszük az ananászt, majd reszelt sajttal megszórjuk.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  4. Rizzsel, burgonyapürével, vagy salátával tálaljuk. Jó étvágyat!