Ananásszal és sajttal sült csirkemell
A gyors vacsorához vagy ebédhez remek választás az ananásszal és sajttal sült csirkemell. Mi egyszerűen odavagyunk az édes és sós, fűszeres ételek találkozásáért, ezért is örül a család minden egyes alakalommal ennek a fogásnak. A csirkemellet érdemes jó alaposan sózni és borsozni, ezenkívül a választott sajt is elég karakteres ízvilággal rendelkezik. A majonéz ad egy kis pikantériát a dologhoz, de akár el is hagyható. A csirkemelleket csak tepsibe kell pakolni, megkenjük, megszórjuk, fél óra alatt pedig készre sütjük. Szerző: Triniti
KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
500 gcsirkemell
500 ganananászkonzerv
200 gsajt
150 gmajonéz
ízlés szerint só, bors, egyéb fűszer
- 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Kuřecí prsa zapečená s ananasem a sýrem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kuracie prsia zapečené s ananásom a syrom.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hähnchenbrust mit Ananas und Käse überbacken an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS