Ananásszal és sajttal sült csirkemell

Recept Ananásszal és sajttal sült csirkemell

Hozzáadta: TopPetra, 4.2.2018

Kategória: Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

A gyors vacsorához vagy ebédhez remek választás az ananásszal és sajttal sült csirkemell. Mi egyszerűen odavagyunk az édes és sós, fűszeres ételek találkozásáért, ezért is örül a család minden egyes alakalommal ennek a fogásnak. A csirkemellet érdemes jó alaposan sózni és borsozni, ezenkívül a választott sajt is elég karakteres ízvilággal rendelkezik. A majonéz ad egy kis pikantériát a dologhoz, de akár el is hagyható. A csirkemelleket csak tepsibe kell pakolni, megkenjük, megszórjuk, fél óra alatt pedig készre sütjük. Szerző: Triniti

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 4.2.2018

Kategória: Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

500 gcsirkemell
500 ganananászkonzerv
200 gsajt
150 gmajonéz
ízlés szerint só, bors, egyéb fűszer

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csirkemellet megmossuk, megszárítjuk, felszeleteljük, mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk.
  2. A tepsit alufóliával kibéleljük, rátesszük a hússzeleteket, majonézzel pedig megkenjük a hússzeleteket. Ezután rátesszük az ananászt, majd reszelt sajttal megszórjuk.
  3. 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
  4. Rizzsel, burgonyapürével, vagy salátával tálaljuk. Jó étvágyat!
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás