Az egyik legjobb palacsintatészta

Hozzáadta: Aladár, 26.8.2017
Kategória: Alma, Gyümölcs szerint, Édes főételek, Palacsinta, Hús nélkül, Főétkezések, Reggeli, Ebéd
Bátran állíthatom, hogy az egyik legnagyobb palacsintafaló vagyok, már megsaccolni se tudom, életemben mennyi palacsintát ettem meg összesen. Mivel kísérletező típus vagyok, szeretem az egyes recepteket kipróbálni, és a rengetek recept közül ez vált be a legjobban. Szerintem rátaláltam az egyik legjobb palacsintatésztára, nálam ez a nyerő, de nyitott vagyok a további lehetőségekre is. Viszont amíg jobbat nem találok, addig marad ez a recept, és a jó sok lekváros, kakaós, túrós, almás, és még sok-sok egyéb töltelék.
Hozzáadta: Aladár, 26.8.2017
Kategória: Alma, Gyümölcs szerint, Édes főételek, Palacsinta, Hús nélkül, Főétkezések, Reggeli, Ebéd
ALAPANYAGOK
- A tejet egy nagyobb tálba öntjük, majd egymás után belekeverjük a többi hozzávalót: először a cukrot, majd az olajat, végül a lisztet. Alaposan elkeverjük.
- Legjobb, ha a tésztát előző nap este elkészítjük, egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd reggel elkészítjük a palacsintákat.
- Ha erre nincs időnk, nem gond, a friss tésztával is nagyon egyszerű dolgozni.