Babapiskótás-krémes szelet, percek alatt

Recept Babapiskótás-krémes szelet, percek alatt
KÜLDÖTT KÉPEK

A babapiskótás-krémes szelet egy nagyon gyors finomság, és egyszerű alapanyagok kellenek az elkészítéséhez. A babapiskótát, hogy még finomabb legyen, kávéba mártottam, és ezzel kezdtem a rétegezést. A krém pedig habtejszín, tejföl és sűrített tej keveréke, egy kevés zselatinnal. A teteje pedig nem más, mint lágy csokiöntet. Miután végeztünk a rétegezéssel, már csak arra kell várni, hogy jól kihűljün. Szerző: Mineralka

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

500 gtejföl
500 mlhabtejszín
300 gsűrített tej
zselainlap (500 ml folyadékhoz)
150 mlvíz
babapiskóta
kávé, a piskóta beáztatásához

Öntet:

160 gcsokoládé
200 mlhabtejszín

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A habtejszínt kemény habbá verjük. Egy másik tálban a tejfölt elkeverjük a sűrített tejjel, majd a két keveréket egyesítjük.%1%2%3%4
  2. A zselatint a csomagoláson szereplő útmutató szerint vízbe áztatjuk. A zselatint elkezdjük melegíteni, addig, amíg teljesen fel nem olvad. Kihűtjük Hozzáadjuk a tejfölös-tejszínes keverékhez és elkeverjük.%5%6%7%8
  3. elkezdjük a rétegezést. Előkészítjük a magas falú formát. A piskótát bememártjuk a kávéba és kibéleljük vele a forma alját. Ezután kerül rá egy adag krém, újabb piskóta, egészen addig, míg a hozzávalók el nem fogynak.%9%10%11%12%13%14%15
  4. A tetejére rákenjük a lágy krémet, amihez a csokoládét kockára törjük, hozzáadjuk a meleg tejszínhez és addig kevergetjük, amíg a csokoládé fel nem oldódik.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás