A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, beledolgozzuk a lisztet és az olajat is. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, rátesszük az apróra vágott diót, majd rákanalazzuk a tojáshabot.
Tepsibe tesszük, 180 fokon 25 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, kiforgatjuk, a sütőpapírt eltávolítjuk, Nutellával megkenjük.
Elkészítjük a tölteléket. A tojássárgát, lisztet, pudingport, kevés tejet csomómentesre dolgozunk. A maradék tejet feltesszük főni. Amikor már forr, belecsorgatjuk a tojássárgás keveréket. Sűrű krémet főzünk, 2 részre osztjuk. Az egyikbe beletörjük a csokoládét és a kisebb darabokra vágott banánt. Addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem oldódik. Ezután mindegyik krémhez hozzáadjuk a vajat, ezzel is alaposan eldolgozzuk.
A kihűlt, Nutellás tésztára rákenjük a világos krémet. A kekszet összetörjük, olvasztott vajjal elkeverjük. A vajas masszából kis golyókat készítünk, ezeket rátesszük a világos krémre. A csokis krémmel fedjük le. A tetejét tejszínhabbal díszíthetjük. 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Jó étvágyat!