A sütőt 180 fokra előmelegítjük, a 30x40 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük.
A lisztet tálba szitáljuk, a közepére mélyedést készítünk, ebbe morzsoljuk bele az élesztőt. Ráöntjük a langyos tejet. Amikor az élesztő felfutott, hozzáadjuk a többi hozzávalót is, tésztává gyúrjuk, lefedjük, 1 órát kelesztjük.
A tejből, pudingporból, cukorból pudingot főzünk, kihűtjük.
A lisztet a vajjal elkeverjük, hozzáadjuk a cukrot és az olvasztott csokit. A kapott morzsát hűtőbe tesszük.
A megkelt tésztát két részre osztjuk. Az egyiket tepsi méretűre nyújtjuk, rátesszük a tepsire. Pudinggal megkenjük, lefedjük a második tésztalappal. Rátesszük a barackot, majd a morzsát is.