Bingó szelet sütés nélkül

Recept Bingó szelet sütés nélkül
KÜLDÖTT KÉPEK

Nem állítom, hogy gyorsan elkészíthető édesség, de ami biztos, hogy nagyon egyszerű! A Bingó szelethez sütés nélkül három ízesítésű pudingra, tejszínhabra és háztartási kekszre van szükség. Ha a pudingokat megfőztük, egy kevés vajjal tesszük krémesebbé, és már csak a rétegezés marad hátra. Én a nagyobb háztartási kekszet választottam, szerintem ezzel egyszerűbb dolgozni. A pudingot mindenki maga választja, de nekem a vanília, karamell és banán hármasa tökéletesen bevált. Szerző. Petra

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

háztartási keksz (pl. petit beurre)
2 csomagbanán ízű pudingpor
2 csomagkaramell ízű pudingpor
2 csomagvanília ízű pudingpor
2,1 ltej
120 gkristálycukor
300 gvaj
300 mlhabtejszín

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A 3 ízvilágú pudingport 700-700 ml tejben megfőzzük, közben mindegyikhez adunk 40 g kristálycukrot. A még forró pudingba belekeverjük a vajat (ízenként 100 g-ot).
  2. Az édesség elkészítéséhez 38x25 cm-es tepsit használtam. A tepsi alját kibéleljük a háztartási keksszel, amire rávisszük a banános pudingot. A banános rétegre újabb kekszes réteg kerül, amit a karamell ízű pudinggal kenünk meg. Ezt egy újabb réteg keksz követi, amire rávisszük a vaníliás pudingot, majd az utolsó réteg egy újabb adag keksz. A réteges édességet kihűtjük.
  3. A tetejére rákenjük a habbá vert habtejszínt, majd fantáziánk szerint díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás