A borsos sertésoldalas tört burgonyával és tükörtojással szerintem egy tökéletes, laktató fogás az egész családnak. Igaz, erre kicsit készülni kell, mert a csont nélküli oldalas szeleteket előző nap érdemes borsba és olajba bepácolni. A mindkét oldalán megpirított hússzeleteket alufóliába csomagoljuk, majd a sütőben 12 percig sütjük. A végeredmény egy tökéletesen puha, finom és ízletes hússzelet, amihez nagyon passzol a petrezselymes tört burgonya és a tükörtojás.
A borsos sertésoldalas tört burgonyával és tükörtojással szerintem egy tökéletes, laktató fogás az egész családnak. Igaz, erre kicsit készülni kell, mert a csont nélküli oldalas szeleteket előző nap érdemes borsba és olajba bepácolni. A mindkét oldalán megpirított hússzeleteket alufóliába csomagoljuk, majd a sütőben 12 percig sütjük. A végeredmény egy tökéletesen puha, finom és ízletes hússzelet, amihez nagyon passzol a petrezselymes tört burgonya és a tükörtojás.
Szerző: Naďa I. (Rebeka)
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak