Brokkolis kenő

Hozzáadta: Viki78, 16.9.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Főétkezések, Reggeli, Túrós szendvicskrémek
KÜLDÖTT KÉPEK
A lilahagymával, fokhagymával, túróval és joghurttal készített brokkolis kenő nagyon izgalmas alapanyaga lehet egy finom vacsorának, uzsonnának vagy akár tízórainak. Az íze rendkívül finom, és még a diétás étrendbe is beleillik. Használhatjuk friss kenyérre kenve, magvas péksüteményekhez, tölthetünk vele sovány sonkákat, sörsonkákat, de akár főtt tojásokat. Egy-két szelet mozzarellát és koktélparadicsomot is tálalok hozzá.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 16.9.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Főétkezések, Reggeli, Túrós szendvicskrémek
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
1 dbkisebb brokkoli
2 gerezdfokhagyma
1 dblilah agyma
túró
görög joghurt
só és bors
- A brokkolit rózsáira szedjük, puhára főzzük és a hagymával és fokhagymával együtt leturmixoljuk.
- Hozzáadjuk a túrót, a joghurtot, sózzuk és borsozzuk.
- Friss péksüteménnyel tálaljuk. Jó étvágyat!
Forrás: Vaření a pečení s láskou
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS