Brownie sajttorta háromféle csokival

Recept Brownie sajttorta háromféle csokival
KÜLDÖTT KÉPEK

Három csodás réteg, mindhárom rétegben más-más csokoládé. Az alapba étcsoki kerül, a túrós krémbe fehér csoki, az öntetbe pedig tejcsokoládé. Ez a süti a csokiimádók egyik nagy kedvence lehet.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Brownies alap

100 gétcsokoládé
50 gvaj
3 dbtojás
100 gnádcukor
40 gkakaó
80 gtönkölyliszt
1/2 csomagsütőpor

Túrós réteg

500 glágy túró
200 gnatúr krémsajt
100 gfehér csokoládé
1 dbtojás
1 evőkanálvanília ízű pudingpor

Öntet

100 gtejcsokoládé
50 mlhabtejszín

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A tojást a cukorral habosra verjük. Az étcsokit a vajjal gőzfürdő felett felolvasztjuk, majd eldolgozzuk a tojáshabbal.
  2. A száraz hozzávalókat elkeverjük, ezt is beledolgozzuk a csokis-tojásos keverékbe. A kapott tésztát 24 cm átmérőjű, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, 180 fokos sütőben 10 percig sütjük.
  3. A fehér csokit szintén felolvasztjuk. A túrót és krémsajtot elkeverjük, hozzáadjuk a tojást és a pudingport, majd az egységes masszába beledolgozzuk az olvasztott csokit.
  4. A túrós réteget rákenjük a megsült alapra, 170 fokon pedig 30-35 percig sütjük. A megsült alapot 15 percig pihentetjük kikapcsolt sütőben, lenyitott sütőajtónál. Csak ezután vesszük ki a sütőből.
  5. A tejcsokit kockára törjük, hozzáadjuk a tejszínhez és addig melegítjük, amíg a csoki fel nem olvad. Ezt öntjük a süti tetejére. Hűtőbe tesszük, majd miután már minden réteg szépen megkötött, tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás