Brownie sajttorta málnával

Recept Brownie sajttorta málnával
KÜLDÖTT KÉPEK

Ez a süti az egyik nagy kedvencem! Ahogy a nevében is szerepel, a brownie és sajttorta krém tökéletes egyvelege, finom, friss málnával. Szerintem ennél kívánni sem lehet finomabbat! A süteményhez étcsokoládét használtam, édesítőt és mandulalisztet, így kicsivel kevesebb kalóriát tartalmaz és egészségesebb is. Remélem, ízleni fog! Szerző: Karambola

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Tészta:

100 gcsokoládé
100 gvaj
2 dbtojás
30 gmandulaliszt
1 ev. kanálkakaó

Tetejére:

150 gPhiladelphia sajt natúr
100 gmascarpone
2 dbtojás
40 gcukornak megfelelő mennyiségű édesítő
1 ev. kanálcitromlé
100 gmálna

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük és előkészítjük a 22x22 cm-es tepsit. Az alját sütőpapírral kibéleljük.
  2. A csokoládét a vajjal együtt gőzfürdő felett felolvasztjuk. Amikor felolvadt, kissé kihűtjük. A tojásokat kézi robotgéppel jó habosra verjük majd belekeverjük a csokoládéba. Végül beledolgozzuk a mandulalisztet és a kakaót is.
  3. A tésztát beletesszük az előkészített sütőformába, majd 15 percig sütjük.
  4. A sajtokat krémesre dolgozzuk, hozzáadjuk a tojást, az édesítőt, a citromlevet.
  5. A krémet rákenjük a még forró csokoládés tésztára, rátesszük a málnát és további 25-30 perc alatt készre sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás