Burgonyapalacsinta snidlinggel és petrezselyemzölddel

Hozzáadta: Viki78, 6.5.2017
Kategória: Előételek, falatkák, Ünnepek, Sósak, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd, Szülinap
A hirtelen ránktörő éhség egy gonosz kis ördög, és ráadásul nem mindig elégszik meg a hűtőben és éléskamrában található alapanyagokkal. A legutóbbi ilyen alkalom során kívántam meg a krumplipalacsintát, és el is készítettem a burgonyapalacsintát snidlinggel és petrezselyemzölddel. A recept nagyon egyszerű, és nem is kell hozzá annyi idő. Én a burgonyát nagyon apróra vágtam, így gyorsan megfőtt, áttörtem, hozzáadtam a nedves és száraz hozzávalókat, majd sütés közben megszórtam a zöldfűszerekkel. Elismerem, nem villámgyors, de megérte a fáradozást.
Hozzáadta: Viki78, 6.5.2017
Kategória: Előételek, falatkák, Ünnepek, Sósak, Hús nélkül, Főétkezések, Ebéd, Szülinap
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
- A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük. Áttörjük, mintha burgonyapürét készítenénk:
Forrás: Vk