Az egyszerűségében van a burgonyás loksa szépsége. Főtt burgonya, liszt, só, na meg egy száraz serpenyő. A végén már csak egy kis vaj, és kész is a finom köret vagy fő fogás. Én lekvárral megkenve is nagyon szeretem, de szerintem önmagában a legfinomabb. Sőt, még pörkölthöz és gulyáshoz is ezt eszem kenyér helyett. Szerző: Danka
Az egyszerűségében van a burgonyás loksa szépsége. Főtt burgonya, liszt, só, na meg egy száraz serpenyő. A végén már csak egy kis vaj, és kész is a finom köret vagy fő fogás. Én lekvárral megkenve is nagyon szeretem, de szerintem önmagában a legfinomabb. Sőt, még pörkölthöz és gulyáshoz is ezt eszem kenyér helyett. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak