Burgonyás sült korongok

Recept Burgonyás sült korongok

Hozzáadta: TopPetra, 15.5.2021

Kategória: 15 perces receptek, Vacsora, Főétkezések, Ebéd

KÜLDÖTT KÉPEK

A húshagyóknak és burgonya kedvelőinek biztosan kedvezni fog ez a recept. Nincs benne hús, az alapja a burgonya, amit aztán kedvünkre ízesíthetünk mindenféle finomsággal. Például zöldséggel, reszelt sajttal, zöldfűszerrel. Szerző: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 15.5.2021

Kategória: 15 perces receptek, Vacsora, Főétkezések, Ebéd

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

600 gburgonya
150 greszelni való sajt
1 gerezdfokhagyma
1 ev. kanálbúzafinomliszt
2 dbtojás
Ízlés szerintszínes paprika
Ízlés szerint
Ízlés szerint bors
Ízlés szerint zöldfűszer

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A burgonyát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, a zúzott fokhagymát, egy evőkanál lisztet, végül a tojást.
  2. Ezután adtam hozzá a reszelt sajtot. Cheddarra esett a választásom, de ez ízlés dolga. Kedvünkre sózzuk, borsozzuk, zöldfűszerrel is ízesíthetjük.
  3. Az alaposan eldolgozott masszából megformázzuk a kis lapos korongokat, majd forró olajban mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás