Egy újabb finomság, ami mártogatással főétel vagy nasi, de köretnek is tökéletesen megállja a helyét. Nem kell hozzá minden, az alapja pedig a burgonyapüré. Sőt, ha maradt egy kevés püré, akkor akár azt is használni tudjuk. A pürét pirított hagymával és szalonnával is ízesítjük. A kellő állagot pedig keményítővel érjük el. Nem is marad más hátra, mint bő olajban mindkét oldalát aranyszínűre sütni.
Egy újabb finomság, ami mártogatással főétel vagy nasi, de köretnek is tökéletesen megállja a helyét. Nem kell hozzá minden, az alapja pedig a burgonyapüré. Sőt, ha maradt egy kevés püré, akkor akár azt is használni tudjuk. A pürét pirított hagymával és szalonnával is ízesítjük. A kellő állagot pedig keményítővel érjük el. Nem is marad más hátra, mint bő olajban mindkét oldalát aranyszínűre sütni.
Forrás: Coolinarika
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak