Búzadarából készült sonkás házi knédli
A búzadarából készült sonkás házi knédli a hagyományos knédli módosított és tovább gondolt változata. Búzadara, tej, víz, sonka, és mégis annyira finom! Tökéletes köret húsokhoz, szaftos ételekhez, sűrű gulyásokhoz. A knédli igaz pikantériáját a sonka adja.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 15.10.2016
Kategória: Főétkezések, Ebéd
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz:
250 mlvíz
250 mltej
250 gbúzadara
100 gvaj
3 dbtojás
100 gsonka
só
bors
apróra vágott petrezselyemzöld
- A tejet és a vizet egy edénybe öntjük, hozzáadunk egy csipet sót és felforraljuk. Ha a folyadék már forr, hozzáadjuk a darát és pár percig főzzük (amíg be nem sűrűsödik kása állagúvá).
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS