Búzadarás szelet sütés nélkül, 15 perc alatt

Recept Búzadarás szelet sütés nélkül, 15 perc alatt
KÜLDÖTT KÉPEK

Minél gyorsabb, annál jobb! Kis ügyeséggel tényleg 15 perc alatt elkészül. Az alap a háztartási keksz, amit csak ki kell csomagolni és egy réteget ráteszünk a tálcára. A darás réteg is nagyon gyorsan elkészül, és amíg a krémet hűtjük, szépen kemény habbá tudjuk verni a habtejszínt. HA a krémek elkészültek, szépen elkezdjük rétegezni, a tetejét pedig apróra vágott mogyoróval vagy reszelt csokoládéval díszítjük. Szerző: Triniri

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

1 ltej
200 mlbúzadara
150 mlkristálycukor
2 csomagvaníliacukor
1 dbtojás
250 gvaj
500 mlhabtejszín
400 gháztartási keksz
mogyoró díszítéshez (vagy csokoládé ízlés szerint)

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A darát, cukrot, vaníliacukrot és tojást edénybe tesszük és elkeverjük. Felöntjük a tejjel, sűrű kását főzünk, amit kihűtünk (hideg vízbe is tehetjük az edényt, a vizet cseréljük, amint felmelegedett).
  2. A habtejszínt kemény habbá verjük. Ha nem sikerül, adjunk hozzá habfixálót!
  3. A kihűlt darás masszába kézi robotgéppel vagy botmixerrel beledolgozzuk a vajat és krémes állagúra keverjük.
  4. Most, hogy a két krém elkészült, kezdhetjük a rétegezést. A háztartási kekszet tálcára tesszük, rákanalazzuk és elegyengetjük a darás krém felét, erre jön a tejszínhab fele, újabb réteg keksz, ismét a darás krém, végezetül pedig a habtejszín.
  5. A tetejét apróra vágott mogyoróval vagy reszelt csokoládéval/csokipasztillával díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás