A tojást a cukorral és forró kávéval habosra verjük. A lisztet a kakaóval és sütőporral elkeverjük, tálba szitáljuk. Belekerül az olaj, a tojásos keverék, a forró víz.
A 35x25 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük, kevés olajjal is meglocsoljuk, egyenletesen elkenjük rajta. Erre kerül a tészta, majd 180 fokos sütőben kb. 10 percig sütjük. Kihűtjük.
A krémhez a pudingporból, kristálycukorból és tejből pudingot főzünk, kihűtjük. A puha vajat a porcukorral kikeverjük, ebbe dolgozzuk bele kis adagokban a pudingot. Végül belekerül az instant kávé, a rum és a Créme fraiche is. Egészen addig keverjük, amíg lágy krémet nem kapunk.
A krémet rákenjük a kihűlt tésztára. Elegyengetjük.
A tetejére tejszínhabot kenünk. A süteményt hűtőszekrénybe tesszük.