Camembert sajtos-paradicsomos szendvicskrém

Recept Camembert sajtos-paradicsomos szendvicskrém
KÜLDÖTT KÉPEK

Csupán pár hozzávalóból is pompás vacsorát lehet készíteni. Nem kell órákat a sütéssel, főzéssel foglalkozni, és mégis pompás a végeredmény. Egy ilyen vacsorához tökéletes választás a camembert sajtos-paradicsomos szendvicskrém, friss bazsalikommal, újhagymával, majonézzel, egy csipet olajjal és citromlével. Sóval, borssal ízesítve. A krémet pirítósra kenem, és már el is készült a vacsora.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

100 gcamembert
100 gmajonéz
1 dbújhagyma
2 dbparadicsom
5 dbfriss bazsalikomlevél
1 ev. kanálolívaolaj
frissen őrölt bors
ízlés szerint só
félt citrom leve

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A majonézt az olajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a fél citrom levét, ízlés szerint sózzuk.
  2. Az apróra vágott hagymát elkeverjük az apróra vágott paradicsommal és camembert sajttal.
  3. Ráöntjük az ízesített majonézt, apróra vágott bazsalikomlevéllel megszórjuk.
  4. Elkeverjük és lehűtjük.

Blogom: Vaření s Tomem

OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás