Camembert sajtos-paradicsomos szendvicskrém

Hozzáadta: Viki78, 20.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések, Sajtos krémek
KÜLDÖTT KÉPEK
Csupán pár hozzávalóból is pompás vacsorát lehet készíteni. Nem kell órákat a sütéssel, főzéssel foglalkozni, és mégis pompás a végeredmény. Egy ilyen vacsorához tökéletes választás a camembert sajtos-paradicsomos szendvicskrém, friss bazsalikommal, újhagymával, majonézzel, egy csipet olajjal és citromlével. Sóval, borssal ízesítve. A krémet pirítósra kenem, és már el is készült a vacsora.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 20.12.2017
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek, Reggeli, Főétkezések, Sajtos krémek
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
100 gcamembert
100 gmajonéz
1 dbújhagyma
2 dbparadicsom
5 dbfriss bazsalikomlevél
1 ev. kanálolívaolaj
frissen őrölt bors
ízlés szerint só
félt citrom leve
- A majonézt az olajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a fél citrom levét, ízlés szerint sózzuk.
- Az apróra vágott hagymát elkeverjük az apróra vágott paradicsommal és camembert sajttal.
- Ráöntjük az ízesített majonézt, apróra vágott bazsalikomlevéllel megszórjuk.
- Elkeverjük és lehűtjük.
Blogom: Vaření s Tomem
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Hermelínovo rajčatová pomazánka.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Hermelínovo paradajková nátierka.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Pasta z camembertów i pomidorów.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Camembert-Tomaten-Aufstrich an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS