Camembert sajttal töltött húspogácsa

Recept Camembert sajttal töltött húspogácsa

Hozzáadta: Viki78, 29.9.2017

Kategória: Főételek, Főétkezések, Ebéd

KÜLDÖTT KÉPEK

Ez a recept igazi ínyencség a camembert sajt kedvelőinek. Lényegében ízletes húspogácsa közé csomagolt sajtról van szó. sajt a sütés közben megolvad, és fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a húspogácsának. Salátával és burgonyával is kiváló, de akár egy jó nagy adag bucit is megtölthetünk vele. Nagyon laktató, kiadós fogás, az ízesítése pedig rengeteg lehetőséget rejt magában. Mindenki a saját szája íze szerint tudja módosítani, ízesíteni.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: Viki78, 29.9.2017

Kategória: Főételek, Főétkezések, Ebéd

ALAPANYAGOK

Húspogácsa:

500 gdarált sertéshús
1 dbtojás
1 marékzsemlemorzsa
100 mltej
1 kv. kanálédes őrölt pirospaprika
1 ev. kanálmetélőhagyma
1 gerezdfokhagyma
ízlés szerint só és bors

Befejezéshez:

2 dbcamembert sajt
olaj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A darált húst elkeverjük a tojással, zsemlemorzsával, tejjel, pirospaprikával, apróra vágott metélőhagymával, zúzott fokhagymával, sóval és borssal.
  2. A camembert sajtot keresztben kettévágjuk, összesen 4 darab kis sajtkorongot kapunk. A húspogácsa masszájából a sajt nagyságának megfelelő korongot formázunk, rátesszük az egyik sajtkorongot, majd lefedjük egy újabb réteg húsos keverékkel és a sajtot a húsos masszával becsomagoljuk.
  3. A sajtos húspogácsát serpenyőben, olajon aranybarnára sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás