Camembert sajttal töltött húspogácsa
Ez a recept igazi ínyencség a camembert sajt kedvelőinek. Lényegében ízletes húspogácsa közé csomagolt sajtról van szó. sajt a sütés közben megolvad, és fantasztikus ízvilágot kölcsönöz a húspogácsának. Salátával és burgonyával is kiváló, de akár egy jó nagy adag bucit is megtölthetünk vele. Nagyon laktató, kiadós fogás, az ízesítése pedig rengeteg lehetőséget rejt magában. Mindenki a saját szája íze szerint tudja módosítani, ízesíteni.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: Viki78, 29.9.2017
Kategória: Főételek, Főétkezések, Ebéd
ALAPANYAGOK
Húspogácsa:
500 gdarált sertéshús
1 dbtojás
1 marékzsemlemorzsa
100 mltej
1 kv. kanálédes őrölt pirospaprika
1 ev. kanálmetélőhagyma
1 gerezdfokhagyma
ízlés szerint só és bors
Befejezéshez:
2 dbcamembert sajt
olaj
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS