Camembertes krumplis tócsni

Recept Camembertes krumplis tócsni
KÜLDÖTT KÉPEK

A Camembertes krumplis tócsni a család számára a tökéletes előétel. A camembert és a burgonya kompozíciója, mely egyedi ízvilágot és fantasztikus látványt biztosít. A korongok minden gyerek tetszését elnyerik. Az enyémek imádják, és sokszor már az előétellel jól laknak, annyit esznek belőle.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

7 dbközepes krumpli
2 ev. kanálbúza finomliszt
100 mltej
4 gerezdfokhagyma
csipet majoránna
1 dbtojás
ízlés szerint só, bors
vaj a bekenéshez
1 dbcamembert

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a lisztet, tejet, zúzott fokhagymát, majoránnát, tojást, sót, borsot.%1
  2. A camembert sajtot 8 cikkelyre vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és kanállal 4 kupac burgonyát kanalazunk rá. A kupacokat a kanállal elegyengetjük, és mindegyik tetejére egy darab camembert sajtot rakunk, majd erre újabb adag burgonyát kanalazunk.
  3. Mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Ez az adag burgonya 8 korong elkészítéséheze elég.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás