A capuccino port bögrébe tesszük, forró vízzel félig felöntjük, majd a tejet is hozzáadjuk.
A zselatint előkészítjük a csomagolás szerint.
A 20x24 cm-es, magas falú tepsit fóliával kibéleljük.
Az első réteg a capuccinoba mártott piskóta.
A tojássárgát gőzfürdő felett a porcukorral együtt habosra verjük. A vajat is hozzáadjuk, megvárjuk, míg feloldódik. Ismét alaposan elkeverjük, majd levesszük a gőzről, kihűtjük.
A mascarponét a tejporral kikeverjük, hozzáadjuk a zselatint, ezzel is elkeverjük. A krémet rákenjük a piskótás alapra. Elegyengetjük.
Erre teszünk egy újabb réteg kávéba mártott pisktót. Hűtőbe tesszük.
A tetejét kakaóval és porcukorral megszórjuk. Jó étvágyat!