Céklasaláta

Hozzáadta: TopPetra, 3.8.2019
Kategória: Saláták, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Zöldségsaláták
KÜLDÖTT KÉPEK
Kétféle ember létezik: aki imádja és aki utálja a céklát. Mi az első csoportot képviseljük, és a céklát minden mennyiségben tudjuk fogyasztani. Legyen szó levesről (az a jó kis borscs!), salátáról, savanyúságról, vagy akár céklás süteményről. Legutóbb pedig ezt az isteni, főtt céklából készült céklasalátát készítettem el. A céklát tojással és reszelt sajttal tuningoltam, a fűszerek mellett pedig natúr joghurttal locsoltam meg. Hidegen a legfinomabb! Szerző: Triniti
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 3.8.2019
Kategória: Saláták, Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Zöldségsaláták
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
300 gcékla
2 dbtojás
80 greszelt sajt
3 ev. kanálnatúr joghurt
csipet só, bors, őrölt pirospaprika
1 gerezdfokhagyma
- A céklagumót meghámozzuk, vízbe tesszük, majd forrástól számított 30-40 percig főzzük – ez függ a nagyságától is.
- A tojást keményre főzzük.
- Köretnek, salátának, előételnek is tökéletes!
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Salát z červené řepy.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Šalát z cvikly.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Sałatka z buraków.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Rote-Beete-Salat an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS