TopReceptek.hu Főétkezések Ebéd Céklasaláta tejföllel
Céklasaláta tejföllel
Recept Céklasaláta tejföllel
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

A cékla hálás hozzávaló. Nem kell sokáig előkészíteni, a végeredmény pedig nagyon is ízes és finom. Szerző: Nada I (Rebeka)

TopPetra TopPetra    ·   13.11.2021

Céklasaláta tejföllel

A cékla hálás hozzávaló. Nem kell sokáig előkészíteni, a végeredmény pedig nagyon is ízes és finom. Szerző: Nada I (Rebeka)

Alapanyagok
2 db
közepes cékla
2 ev. kanál
olívaolaj
2 ev. kanál
méz
½ db
citrom leve
Só és bors
Tejföl, napraforgómag
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A céklát meghámozzuk, vékonyra szeleteljük.
  2. Az olajat, mézet, citrom levét elkeverjük, sózzuk és borsozzuk, rálocsoljuk a céklaszeletekre. 2 órát pihentetjük.
  3. Tányérra szedjük, a tetejére tejfölt teszünk, napraforgómaggal díszítjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása