A sajttal és sonkával töltött hússzelet a konyhámban egy megunhatatlan csemege. Erre ékes bizonyíték, hogy a család folyamatosan ezt kéri tőlem ebédre vagy vacsorára. Én is nagyon szeretem, de legutóbb próbáltam egy kis csavart is vinni a fogásba. A cordon blue klasszikus módon készült el, sertéshúsból, minőségi füstölt sonkából és karakteres sajtból, bepaníroztam és kirántottam. Ezután jött az újítás: az elkészült, rántott hússzeleteket sütőtálba tettem, majd meglocsoltam a tejfölös-tojásos-fehérboros mártással. 180 fokon további 15-20 percig sütöttem, majd tálaltam a családnak. Nagy sikert arattam a kicsit másképp készült cordon bleu-vel.
A sajttal és sonkával töltött hússzelet a konyhámban egy megunhatatlan csemege. Erre ékes bizonyíték, hogy a család folyamatosan ezt kéri tőlem ebédre vagy vacsorára. Én is nagyon szeretem, de legutóbb próbáltam egy kis csavart is vinni a fogásba. A cordon blue klasszikus módon készült el, sertéshúsból, minőségi füstölt sonkából és karakteres sajtból, bepaníroztam és kirántottam. Ezután jött az újítás: az elkészült, rántott hússzeleteket sütőtálba tettem, majd meglocsoltam a tejfölös-tojásos-fehérboros mártással. 180 fokon további 15-20 percig sütöttem, majd tálaltam a családnak. Nagy sikert arattam a kicsit másképp készült cordon bleu-vel.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak