A cseresznyés szelet sütés nélkül az egyik legjobb megoldás, ha az éléskamrában lévő, adott esetben akár évek óta ott lapuló befőttet el akarjuk tüntetni. Az édesség alsó rétege a cseresznyés alap, erre kerül egy jó nagy adag vaníliapuding, a pudingra pedig a tejszínhab. Ez a három réteg adja az édességet, ami hidegen a legfinomabb. Szerző: Jaja
A cseresznyés szelet sütés nélkül az egyik legjobb megoldás, ha az éléskamrában lévő, adott esetben akár évek óta ott lapuló befőttet el akarjuk tüntetni. Az édesség alsó rétege a cseresznyés alap, erre kerül egy jó nagy adag vaníliapuding, a pudingra pedig a tejszínhab. Ez a három réteg adja az édességet, ami hidegen a legfinomabb. Szerző: Jaja
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak