Csípős-fokhagymás sertéscsíkok
Az egyszerűségében a szépsége! A sertéshús szerinte hálás alapanyag, és rengeteg finomságot készíthetünk belőle. Én szeretem a szaftosabb husikat, ezért csíkokra vágtam, fűszereztem, majd puhára pároltam. Én gombát is adtam hozz, de ez elhagyható. A végén egy evőkanál reszelt sajtot is adtam hozzá, de ez akár tejszínnel is kiváltható.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 24.7.2020
Kategória: Húsételek, Sertéshús, Főétkezések, Ebéd
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
400 gsovány sertéshús
1 ev. kanálzsír
1 dbvöröshagyma
3 gerezdfokhagyma
ízlés szerint csiperkegomba
1 dbchilli paprika
ízlés szerint só és bors
1 ev. kanálszójaszósz
1 ev. kanálreszelt sajt
- Közben hozzáadjuk a felkarikázott chilli paprikát. Amikor a hús már puha, szójaszósszal ízesítjük, majd utolsó lépésben hozzáadjuk a reszelt sajtot.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Pekelné vepřové kousky na česneku.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS