A klasszikus burgonyás csirkecombot egy kevés feta sajttal és olajbogyóval gazdagítottam, és így született meg a csirkecomb görög módra. Az olajbogyó és sajt mellett jó sok koktélparadicsomot is használtam, a csirkét pedig klasszikus fűszerkeverékkel ízesítettem. Nem nagy feladat, mégis pompás étel varázsolható az asztalra. A combokat készíthetjük bőrével együtt vagy bőr nélkül is, kinek melyik a szimpatikusabb.
A klasszikus burgonyás csirkecombot egy kevés feta sajttal és olajbogyóval gazdagítottam, és így született meg a csirkecomb görög módra. Az olajbogyó és sajt mellett jó sok koktélparadicsomot is használtam, a csirkét pedig klasszikus fűszerkeverékkel ízesítettem. Nem nagy feladat, mégis pompás étel varázsolható az asztalra. A combokat készíthetjük bőrével együtt vagy bőr nélkül is, kinek melyik a szimpatikusabb.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak